Mijn favorieten

Snel een huurwoning vinden

Zoekt u een huurwoning in Amsterdam, Weesp of Diemen ? Dan bent u bij Woonruimte Makelaar aan het juiste adres. Wij werken vanuit een netwerk van diverse woningmakelaars en gaan werven zelf actief op de woningmarkt.
 

Het huren van een woning is op dit moment erg in trek. Er zijn alleen wel veel voorwaarden waar een huurder aan moet voldoen. Hierdoor is het moeilijk om voor een goede huurprijs snel  een woning te vinden in Amsterdam. Wij werken met Pararius, waardoor wij altijd het actuele woonaanbod kunnen inzien. Ook in situaties waarbij het inkomen niet toereikend is, kunnen wij op zoek naar passende woonruimte, binnen en buiten ons netwerk .
 

Op diverse websites worden huur woningen aangeboden. U kunt hier natuurlijk zelf een afspraak maken om in contact te komen met een verhuurder. Maar zonder makelaar loopt u als huurder toch enkele risico’s als u zelfstandig handelt. Vragen die wij als makelaar stellen zijn bijvoorbeeld:
 

  • Bent u bevoegd om de woning te verhuren?
  • Wij vragen kadastrale informatie op.
  • Is de gevraagde huur conform de huurpuntentelling?
  • Is het huurcontract voor bepaalde of onbepaalde tijd?
  • Welke regels van huurbescherming zijn er van toepassing?
  • Voorschotnota: wat zijn de servicekosten en gemiddelde verbruikskosten ?
  • Wordt de woning gestoffeerd, gemeubileerd of kaal verhuurd?
 

Met betrekking tot het (ver)huren van woonruimte is de huurbescherming, huurprijswet en de wet  o.b.v. de puntentelling van toepassing. Deze regels zijn terug te vinden in het Algemeen Nederlands Burgelijk Wetboek. 
 

Vul het inschrijfformulier in om u aan te melden voor een vrijblijvende zoekopdracht voor een huurwoning.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring